Saltar apartados

Activitats transversals obligatòries comunes

Tot l'alumnat haurà de realitzar obligatòriament activitats transversals; unes comunes per a tot els estudis de doctorat i altres específiques per a cada programa.

Quan cursar-les.

Les activitats transversals comunes estan dissenyades per a ser cursades al llarg del període de formació doctoral. Les activitats 1 i 2 estan concebudes per a la primera fase de la formació doctoral, mentre que la 3 i la 4 estan pensades per a una etapa més avançada del doctorat.

Com cursar-les.

L'activitat 1 "Eines per a la gestió i recuperació de la informació" s'ofereix exclusivament en la modalitat no presencial.

La resta d'activitats (2, 3 i 4) podran ser cursades o en la modalitat presencial o en la modalitat no presencial.

Cada activitat solament podrà cursar-se una vegada; una mateixa activitat no es pot cursar en diferents modalitats o en diferents cursos. Tampoc es pot cursar si ha sigut objecte de reconeixement o convalidació.

Com matricular-se

A través del mòdul "Anuncis" de l'UACloud s'informarà de quan s'ha de realitzar la matrícula, en "Notícies" de la pàgina web i en les xarxes socials d'EDUA.

A través del mòdul "Matrícula" de l'UACloud es podrà realitzar la matrícula i triar la modalitat de PRESENCIAL o NO PRESENCIAL.

El període de matrícula s'obrirà aproximadament dues setmanes abans de l'inici de cadascuna de les activitats, que serà el mateix per a les dues modalitats.

Les dates de finalització no coincidiran. En la modalitat no presencial es finalitzarà unes tres setmanes més tard que en la modalitat presencial.

Com accedir a l'expedient acadèmic.

S'ha d'entrar a UACloud - Expedient acadèmic, on apareixerà el perfil que correspon al pla d'estudis d'aquestes activitats: HC13 ACTIVITATS FORMATIVES TRANSVERSALS OBLIGATÒRIES DOCTORAT.

Una vegada realitzada l'activitat, i qualificada pel professorat corresponent, des de la Secretaria administrativa s'inclourà en el RAPI, en el termini màxim d'un mes des de que el professor o professora tanque l'acta.

 

Per a qualsevol dubte o consulta faça clic en aquest enllaç

 

Informació de continguts, professorat i calendari de les activitats formatives transversals obligatòries comunes

 

Per a conèixer les activitats transversarles formatives obligatòries específiques s'ha de consultar la fitxa de cadascun dels programes de doctorat, en l'apartat "Activitats transversals comunes i específiques", i en cadascuna de les seues pàgines informatives, que es troben en l'apartat "Informació comissió acadèmica i òrgan proponent"

Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant - Secretaria administrativa


Escola de Doctorat
Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3466

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/EduaDoctorat

Facebook: https://www.facebook.com/EscuelaDoctoradoUniversidadAlicante?ref=hl

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464