MENCIÓ DE DOCTOR INTERNACIONAL EDUA. Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres centres
Logo EDUA. Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant   EDUA. Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant
EDUA. Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant

MENCIÓ DE DOCTOR INTERNACIONAL

Segons l'establit en el Reial decret 99/2011, de 28 de gener, article 15:

1. El títol de Doctor o Doctora podrà incloure en el seu anvers la Menció «Doctorat internacional», sempre que concórreguen les següents circumstàncies:

a) Que, durant el període de formació necessari per a l'obtenció del títol de doctor, el doctorand haja realitzat una estada mínima de tres mesos fora d'Espanya en una institució d'ensenyament superior o centre d'investigació de prestigi, cursant estudis o realitzant treballs d'investigació. L'estada i les activitats han de ser avalades pel director i autoritzades per la Comissió Acadèmica, i s'incorporaran al document d'activitats del doctorand.

b) Que part de la tesi doctoral s'haja redactat i siga presentat en una de les llengües habituals per a la comunicació científica en el seu camp de coneixement, diferent de qualsevol de les llengües oficial o cooficials a Espanya. S'haurà d'optar per la redacció en una d'aquestes opcions:

Aquesta norma no serà aplicable quan les estades, informes i experts procedisquen d'un país de parla hispana, permetent-se en aquest cas la redacció íntegra en castellà o valencià.

 

c) Que la tesi haja sigut informada per un mínim de dos experts doctors pertanyents a alguna institució d'educació superior o institut d'investigació no espanyola.

d) Que almenys un expert pertanyent a alguna institució d'educació superior o centre d'investigació no espanyola, amb el títol de doctor, i diferent del responsable de l'estada esmentada en l'apartat a), haja format part del tribunal avaluador de la tesi.

DOCUMENTACIÓ A APORTAR (originals):

Si la documentació estiguera expedida en una llengua diferent al castellà, valencià o anglès, haurà de presentar-se, juntament amb l'original, traducció jurada a una d'aquestes tres llengües.

Preguntes més freqüents sobre el procés d'obtenció de la Menció de doctor internacional