PREINSCRIPCIÓ 2ª FASE EDUA. Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres centres
Logo EDUA. Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant   EDUA. Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant
EDUA. Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant

PREINSCRIPCIÓ 2ª FASE


TERMINI DE PREINSCRIPCIÓ 2ª FASE: 15/01/2019 al 31/01/2019

CONSULTA ACÍ L'OFERTA DE PLACES EN LA 2ª FASE DEL CURS 2018-19

Las comissiones acadèmiques podran bloquejar l'accés a noves sol·licituds en qualsevol moment del procés.

  1. Emplenar el formulari de preinscripció (obert únicament en els períodes de preinscripció)
  2. Si els títols d'accés aportats són estrangers i no pertanyen a l'EEES, s'haurà d'abonar una taxa per l'estudi d'equivalència dels estudis estrangers no homologats i aportar una certificació de la universitat d'origen on conste que amb aqueixa titulació es pot accedir a estudis de doctorat en el país expedidor d'aquest títol. El rebut d'aquesta taxa es descarrega de forma electrònica des de dins del formulari de preinscripció, es pot pagar de forma electrònica (mitjançant targeta bancària) des de dins del formulari de preinscripció, també es pot imprimir per al seu pagament presencial en els bancs que apareixen en el rebut o per a pagar mitjançant transferència internacional. Una vegada que la Secretaria administrativa de l'EDUA constate que la taxa ha sigut pagada correctament, es procedirà a realitzar l'estudi d'equivalència dels titulos estrangers adjuntats a la preiscripción. Si aquest estudi resulta favorable, se seguirà amb el procediment.
  3. En el formulari de preinscripció haurà d'adjuntar-se tota la documentació sol·licitada en cada apartat.

Las comissiones acadèmiques podran comunicar a l'EDUA les resolucions d'admissió fins al 12/02/2019.

4. Si l'o la sol·licitant no és admès per la Comissió Acadèmica i/o no compleix els requisits d'accés la Secretaria administrativa de l'EDUA li comunicarà aquesta situació.

Si l'o la sol·licitant és admès per la Comissió Acadèmica i compleix els requisits d'accés rebrà un correu electrònic amb les claus d'accés a UACloud CV perquè realitze la matrícula.

Si tens dubtes consulta en PREGUNTES FREQÜENTS, si no apareix en aquesta relació posa't en contacte amb la Secretaria Administrativa de l'EDUA a través del següent formulari

Així mateix consulta com fer el doctorat ací