Preinscripció 1a Fase EDUA. Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres centres
Logo EDUA. Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant   EDUA. Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant
EDUA. Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant

Preinscripció 1a Fase


TERMINI DE PREINSCRIPCIÓ 1ª FASE: 15/09/2020 al 30/09/2020

EEES: Espai Europeu d'Educació Superior.

A. PUNXA ACÍ PER A INFORMACIÓ SOBRE TRÀMITS A SEGUIR PER ASPIRANTS AMB TITULACIONS D'ACCÉS DE L'EEES O TITULACIONS ESPANYOLES ANTERIORS A l'EEES (Llicenciats i equivalents)

 

Aquests tràmits són aplicable per a tots els tipus d'accés inclosos en aquest enllaç, excepte per a la mena d'accés 6 que haurà de seguir els tràmits indicats en el següent punt

Emplenar el formulari de preinscripció (obert únicament en els períodes de preinscripció) adjuntant la documentació que se sol·licita en cada apartat. Per a evitar problemes s'aconsella escanejar la documentació en pdf, escala de grises i baixa resolució, suficient per a la seua lectura i comprensió. La grandària màxima de tots els documents inclosos en la preinscripció ha de ser menor a 28 Mb.

Traducció de documents. Les traduccions vàlides són:

 

B. PUNXA ACÍ PER A INFORMACIÓ SOBRE TRÀMITS A SEGUIR PER ASPIRANTS AMB TITULACIONS D'ACCÉS ESTRANGERES DE FORA DE L'EEES SENSE HOMOLOGAR.

 

Aquests tràmits són aplicable a l'accés de tipus 6 inclòs en aquest enllaç

1. Emplenar el formulari de preinscripció (obert únicament en els períodes de preinscripció) adjuntant la documentació que se sol·licita en cada apartat (vegeu la informació continguda en l'apartat B.1). Per a evitar problemes s'aconsella escanejar la documentació en pdf, escala de grises i baixa resolució, suficient per a la seua lectura i comprensió. La grandària màxima de tots els documents inclosos en la preinscripció ha de ser menor a 28 Mb.

2. En referència a l'estudi d'equivialencia d'estudis estrangers no homologats, es pot optar per:

 • Abonar la taxa administrativa d'estudi d'equivalència d'estudis estrangers no homologats . El rebut es descarrega de manera electrònica en el formulari de preinscripció (sense aquest requisit no es finalitzarà l'estudi d'accés). Aquesta taxa no està subjecta a devolució en cas que l'estudi siga desfavorable o que la Comissió Acadèmica del programa de doctorat no admeta la sol·licitud.
 • Forma de pagament:
  1. Targeta bancària (opció disponible en el formulariod e preinscripció).
  2. Pagament en una de les entitats bancàries indicades en el rebut.
  3. Transferència internacional (consulta ací el procediment).
 • Resolució d'equivalència d'estudis estrangers no homologats, expedida pel Ministeri d'Educació i Formació Professional d'Espanya. Aquesta opció només ha d'utilitzar-se si ja es disposa d'aquesta resolució durant el termini de preinscripció. Pots accedir a aquest tràmit en aquest enllaç.

 

B.1 INFORMACIÓ IMPORTANT A TENIR EN COMPTE REFERIDA A la DOCUMENTACIÓ D'ACCÉS

A.Documentació a aportar referida a la titulació d'accés:

 • Justificant d'haver abonat la taxa d'estudi d'equivalència d'estudis estrangers no homologats.
 • Títulación d'accés.
 • Certificat/s d'estudis de la titulació d'accés on s'indique el nombre de crèdits/hores d'aquests estudis.
 • Certificat de la universitat d'origen del títol que s'aporta, expedida per autoritat competent, on conste que amb aquesta titulació és possible accedir als estudis de doctorat al país expedidor d'aquest títol.

B. Legalització de documents:

 • Aquesta documentació no requereix estar legalitzada per a sol·licitar la preinscripció. No obstant això, és recomanable iniciar al més prompte possible el tràmit de legalització per a, en el cas de ser admès o admesa, aportar-la en el termini d'un mes després de la formalització de la matrícula.
 • La legalització (Postil·la de la Haia, Conveni d'Andrés Bello o per Via Diplomàtica) es realitza en el document original. Consulta amb les autoritats del teu país el procediment de legalització (no s'accepten documents notariats fora d'Espanya).
 • Consulta més informació sobre la legalització de documents en aquest enllaç.

C. Traducció de documents. Les traduccions vàlides són:


 

UNA ALTRA INFORMACIÓ D'INTERÈS: