MATRÍCULA PRIMER ANY EDUA. Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Centres
Logo EDUA. Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant   EDUA. Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant
EDUA. Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant

MATRÍCULA PRIMER ANY

  • Termini: Des que es reba el correu electrònic amb les claus d'accés a UACloud CV fins a la data indicada en la columna fi del calendari
  • Com: A través d'UACloud CV, mòdul de Matrícula
  • Pagament : consulta els terminis dels rebuts de matrícula ací
Conceptes inclosos en el rebut de matrícula ( taxes establides per la GV): Tutela acadèmica, obertura d'expedient, targeta d'identificació universitària, segur escolar obligatori i, si escau, del voluntari.
  • Documentació:

Fins que no es presente la documentació exigida en el termini establit, la matrícula no serà definitiva i podria ser anul·lada.

Consulta la documentació a lliurar i més informació d'interès ací

  • Més informació

Si tens dubtes consulta en PREGUNTES FREQÜENTS, si no apareix en aquesta relació posa't en contacte amb la Secretaria Administrativa de l'EDUA a través del següent formulari .

Així mateix consulta com fer el doctorat ací

 

"Domiciliació bancària" .Forma de pagament preferent per a alumnat amb compte en la Unió Europea. Quan l'alumnat estiga fent la seua matrícula a través d'UACloud CV, se li donarà la informació de com introduir les dades del codi SEPA . L'àmbit geogràfic de la SEPA comprèn els 28 estats membres de la UE, així com Islàndia, Lietchestein, Noruega, Mònaco, San Marino i Suïssa.

"Efectiu ". Forma de pagament obligatòria per a alumnat que no tinga compte en la Unió Europea. Podran pagar-ho, prioritàriament, mitjançant targeta bancària o en efectiu en els bancs que apareixen en el rebut. En el cas d'alumnat resident en l'estranger també podran realitzar una transferència internacional