ESCOLA DE DOCTORAT EDUA. Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Centres
Logo EDUA. Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant   EDUA. Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant
EDUA. Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant

ESCOLA DE DOCTORAT

ESTUDIANTS

Informació d'estudis matrícula, tràmits més freqüents.

COMISSIÓ ACADÈMICA I PROFESSORAT

Ajudes a programes, informació dirigida a professorat i Comissió Acadèmica
 

TESI DOCTORAL

Informació tràmits per a defensa de tesi doctoral i tesi en tramitació

 

 

 

MATRÍCULA DE CONTINUACIÓ D'ESTUDIS: Es realitzarà de manera automàtica des de l'EDUA en la primera quinzena de setembre.

PREMIS EXTRAORDINARIS DE DOCTORAT (pròxima convocatòria octubre 2021, pendent de publicació en BOUA) ENCARA NO ESTÀ OBERT EL TERMINI PER A PRESENTAR SOL·LICITUDS

AJUDES BANC SANTANDER - UA COMPLEMENTÀRIES A LA CONVOCATÒRIA DE MOBILITAT 2021 PER A DESPESES OCASIONADES PER MOTIUS DE LA COVID 19 (Publicada en BOUA de 26/07/2021)

AMPLIACIÓ DEL TERMINI DE PERMANÈNCIA PER A ESTUDIANTS DE DOCTORAT AMB PRÒRROGA CONCEDIDA EN CONTRACTES PREDOCTORALS (MINISTERI, GENERALITAT VALENCIANA, UNIVERSITAT)

GUIA DELS ESTUDIS DE DOCTORAT EN LA UA (document utilitzat en l'acte de benvinguda del curs 2020-2021)

CITA PRÈVIA PER A LLIURAR/ARREPLEGAR DOCUMENTACIÓ (no tesi) Demana la teua cita ací

CITA PRÈVIA PER A LLIURAR/ARREPLEGAR DOCUMENTACIÓ DE TESIS DOCTORALS EN TRAMITACIÓ. Demana la teua cita ací. Espai restringit a la Comunitat Universitària, només disponible per a adreces de correu electrònic @ua o @alu.ua.es

COMUNICACIONS A través DE CORREU ELECTRÒNIC. Segons s'estableix en el Reglament de Notificació Electrònica de la Universitat d'Alacant (BOUA 28/10/2016), només facilitarem informació relativa a un expedient de doctorat a consultes enviades des d'un compte oficial de la UA(@ua.es, @alu.ua.es) No es respondrà ni enviarà informació de caràcter personal a comptes externs a la UA.

CONVOCATÒRIA 2021 DE SUPORT LINGÜÍSTIC A l'ELABORACIÓ DE TESIS DOCTORALS EN VALENCIÀ I EN LLENGÜES ESTRANGERES (BOUA 05/03/2021)

PRESENTACIÓ JORNADA PROFESSORAT TUTOR/DIRECTOR

El Comitè de direcció, en sessió ordinària del dia 14/03/2019, va acordar limitar el número màxim de tesi que pot tenir en fase d'investigació i direcció un doctor o doctora. Pot consultar-se aquest acord ací 

 VÍDEO ACTE DE BIENVENIDA. Si no vas poder acudir pots veure l'enregistrament de l'acte ací