ESCOLA DE DOCTORAT EDUA. Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres centres
Logo EDUA. Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant   EDUA. Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant
EDUA. Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant

ESCOLA DE DOCTORAT

 #YoMeQuedoEnCasa #FrenarLaCurva

ESTUDIANTS

Informació d'estudis, matrícula, tràmits més freqüents..

COMISSIÓ ACADÈMICA I PROFESSORAT

Ajudes a programes, informació dirigida a professorat i Comissió Acadèmica
 


TESI DOCTORAL

Informació tràmits per a defensa de tesi doctoral i tesi en tramitació

 

La Universitat d'Alacant llança el Pla de Continuïtat de l'Activitat per a la continuïtat docent no presencial i la continuïtat de l'activitat administrativa. La informació anirà ampliant-se.

ACTIVITAT 2: Finalitats i objectius de l'investigació: Termini de matrícula del 18 de març al 5 d'abril. Unicament s'impartirà el grup 2 online. La matrícula es fa a través de l'UACloud, mòdul de matrícula, pla HC13.

ALUMNAT AMB TESIS REGISTRADES - SE SUSPENEN ELS ACTES DE DEFENSA DE TESIS DOCTORALS PROGRAMATS. Així mateix, s'interromp el còmput dels terminis de depòsit per a l'alumnat que ja ha registrat la seua tesi doctoral i  fins que es restablisca l'activitat normal de la Universitat. Les tesis afectades per aquesta mesura es poden consultar ací.

ALUMNAT QUE NO HA REGISTRAT LA TESI DOCTORAL I LA DATA LÍMIT DE DIPÒSIT DE TESI ESTÀ COMPRESA DURANT EL TEMPS QUE ESTIGA VIGENT L'ALERTA SANITÀRIA I QUE NO TINGA POSSIBILITAT DE PRÒRROGA. S'interromp el còmput dels terminis per al registre de la tesi per a aquest alumnat fins que es restablisca l'activitat normal de la Universitat. Una vegada restablida, s'actualitzaran els terminis de lectura per a descomptar els dies de suspensió de l'activitat acadèmica. 

SUSPESA L'ATENCIÓ PRESENCIAL EN LA UA. Per a resoldre dubtes utilitza els mitjans telemàtics a través d'aquest enllaç o per correu electrònic (doctorat@ua.es). Si eres de la comunitat universitària utilitza aqueixa opció per al formulari de consulta i si optes per enviar un correu electrònic remet-lo des del teu compte oficial (@alu.ua.es o @ua.es)

ALERTA COVID-19. Informació oficial del servei de prevenció la UA ací

 

CONVOCATÒRIA D'AJUDES DE MOBILITAT INTERNACIONAL 2020.
Publicada la llista provisional d'admesos i exclosos incloent una corrección d'errors a aquesta.

RESULTATS PREINSCRIPCIÓ DOCTORATS (2a FASE CURS 2019/20).

ACTIVITAT 1: Eines per a la gestió i recuperació de la informació
Termini de matrícula de l'1 a l'11 de març de 2020.
Cadascun alumne s'ha de matricular en el grup del seu Programa de Doctorat. La matrícula és fa a través de l'UACloud, mòdul de matrícula, pla d'estudis HC13.

Presentació de SciFinder-n. Nova plataforma de Chemical Abstracts Service (CAS) que substitueix a l'anterior versió SciFinder on the Web (SFoW). Sessió informativa a càrrec de la Dra. Míriam Plana de CAS, el pròxim 11 de març a les 10.30 hores a l'Aula 2- Planta Soterrani de l'Aulari II.

CONVOCATÒRIA 2020 DE SUPORT LINGÜÍSTIC A l'ELABORACIÓ DE TESIS DOCTORALS EN VALENCIÀ I EN LLENGÜES ESTRANGERES (BOUA 28/02/2020)

Normes de permanència en estudis de doctorat (modalitat d'estudis, pròrrogues i baixes en estudis de doctorat). Entrada en vigor a partir del curs 2019-20

PRESENTACIÓ JORNADA PROFESSORAT TUTOR/DIRECTOR

El Comité de direcció, en sessió ordinària del dia 14/03/2019, va acordar limitar el nombre màxim de tesi que pot tenir en fase de recerca i direcció un doctor o doctora. Pot consultar-se aquest acord ací 

VÍDEO ACTE DE BENVINGUDA. Si no vas poder acudir pots veure l'enregistrament de l'acte ací